repair-infobox-element-sus

Instalații de căldură

instalatii_caldura_5
Instalații de căldură
Suntem o echipă cu experiență îndelungată de peste 20 ani

Cauți o soluție de încălzire cu calorifere sau în pardoseală?

Cu ajutorul soluţiilor noastre, îţi oferim sisteme de încălzire şi apă caldă personalizate în funcţie de bugetul şi nevoile tale. De la surse regenerabile până la surse tradiţionale de energie, te putem ajuta să găseşti cea mai bună soluţie pentru locuinţa ta. Beneficiezi de o varietate de surse regenerabile de energie pentru încălzirea spațiului.

Evaluarea gratuită a costurilor viitorului tău proiect

Lasă numărul tău de telefon mobil și te vom suna înapoi

  • Număul tău de telefon

    Instalații de căldură
    La ce să te aștepți ?

    Servicii tehnice profesionale cu echipamente termice diversificate incluse.

    Fie că ești proprietarul unei locuințe, administratorul unui magazin sau managerul unui hotel, cu soluțiile de încălzire propuse nu va mai trebui să sacrifici confortul pentru eficiență energetică.

    Cu ajutorul soluțiilor personalizabile îți oferim sisteme de încălzire atât tradiționale cum este încălzirea prin calorifere cu centrale de gaz, cât și inovative, moderne și eficiente, cum este încălzirea în parsoseală sau pompele de căldură, pentru ca tu să beneficiezi de mai multe surse alternative de energie.

    Serviciile noastre

    Iată ce îți oferim:

    Lucrezi cu o echipă de specialiști în instalații. De la A la Z ai tot sprijinul nostru, indiferent că este vorba de o casă rezidențială, asociație de proprietari sau clădire industrială, dacă locuința ta este în Oradea sau în Bihor , poți conta pe noi!

    Lucrăm cu producători, furnizori renumiți pentru echipamente de încălzire de calitate și eficiente.

    Experiența noastră în servicii de instalații este de peste 20 ani.

    • repair-check-1.svg Evaluare și consultanță pentru soluții potrivite
    • repair-check-1.svg Livrare, Montare, și execuție instalație de încălzire
    • repair-check-1.svg Mentenanță și Asistență
    • repair-check-1.svg Garanție
    Instalații de căldură
    • repair-check-1.svg Evaluare și consultanță pentru soluții potrivite
    • repair-check-1.svg Livrare, Montare, și execuție instalașie de încălzire
    • repair-check-1.svg Mentenanță și Asistență
    • repair-check-1.svg Garanție
    Ariston Clas One Wifi
    Descrierea produsului

    Ariston Clas One Wi-fi

    Este o centrală murală în condensare, pe gaz, destinată încălzirii spațiului de locuit și preparării de apă caldă menajeră. Are un design plăcut și dimensiuni reduse, încorporează tehnologie de ultimă generație, iar eficiența sa energetică vizează excelența.

    Designul centralei Ariston Clas One este conceput cu atenție la detalii, pentru ca amplasarea acesteia să se poată realiza cu ușurință în orice spațiu, iar afișajul de tip LCD facilitează navigarea și oferă control complet asupra tuturor parametrilor și condițiilor de funcționare.

    COMPUTHERM Q3RF Q7RF RX
    Descrierea produsului

    COMPUTHERM Q3RF/Q7RF (RX)

    Receptorul pentru termostate cu radiofrecvență COMPUTHERM Q3RF/Q7RF (RX) în combinație cu un termostat de ambient cu radiofrecvență COMPUTHERM fără fir poate comanda majoritatea centralelor termice și a aparatelor de aer condiționat existente în România.

    Receptorul COMPUTHERM Q3RF/Q7RF RX este ușor de conectat la orice tip de centrală termică de încălzire sau de aparat de aer condiționat, indiferent dacă au un circuit de control de 24 V sau de 230 V.

    Descrierea produsului

    Calorifer oțel RADOX
    model 22

    Dimensiuni: 600 x 1200 (60 cm înălțime x 120 cm lungime x 10 cm grosime), accesorii incluse.

    Sunt realizate din oțel de cea mai bună calitate. Radiatoarele sunt produse în conformitate cu standardele internaționale CE, EN 442 și DIN. Cu un conținut mare de apă prin caneluri și cu o suprafață radiantă mare, radiatoarele dezvoltă o putere ridicată. Fiecare radiator este trecut prin procesul de pre-tratare (curățare, fosfatare și spălare). Ele sunt vopsite în câmp electrostatic și sunt testate la 13 bar.

    Descrierea produsului

    Midea All Easy Pro Nordic

    Aparatul de aer condiționat Midea All Easy Pro Nordic este construit pentru a facilita o instalare, mentenanță și curățare mult mai rapide decât alte aparate existente pe piață.

    SEER: 8.50 Clasa de energie răcire A+++

    Structură Minimalistă, Factură Minimă. Datorită cutiei electrice amplasate frontal și design-ului plăcii electronice, care eliberează mai mult spațiu pentru admisia și evacuarea aerului, All Easy Pro dispune de putere suplimentară, pentru performanțe superioare de răcire, dar facturi mai mici de energie electrică.

    repair-infobox-element.svg

    Vrei să afli mai multe despre soluțiile profesionale de proiectare și execuție sau dorești o ofertă personalizată?
    Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant va reveni în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.